Building Plastics Belgium

Building Plastics France

Building Plastics International

Building Plastics werd in 1973 opgericht door Jean-Pierre Suys. Samen met de verschillende buitenlandse dochterondernemingen is de firma ondertussen uitgegroeid tot een belangrijke producent van rolluiksystemen.


Op vandaag neemt Thibaut Suys de leiding en specialiseren wij ons in kunststof- en aluminiumverwerking. Wij beschikken over een ruim gamma rolluikprofielen die verwerkt kunnen worden in vele toepassingen van rolluiken, rolpoorten en zwembadoverdekkingen. Building Plastics biedt ook screens aan met de meest elegante en moderne oplossing voor het filteren van licht in uw woonkamer of kantoor. Aangezien kwaliteit & service bij ons hoog in het vaandel gedragen worden, beschikken wij over verschillende CE & NF normeringen.


Tegenwoordig staat een jong & dynamisch team ter uwer beschikking met een sterke gedrevenheid om samen met onze klanten internationaal te groeien in deze markt.

overons_slideshowoverons_slideshowoverons_slideshowoverons_slideshowoverons_slideshowoverons_slideshowoverons_slideshowoverons_slideshowoverons_slideshowoverons_slideshow